Over ons

 

Welkom bij Orsel Bedrijfskleding, uw vertrouwde groothandel in heel Nederland. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en op de prachtige collectie bedrijfskleding en reinigingsproducten die wij aanbieden. Sinds 1985 zijn wij actief in de verkoop van bedrijfskleding en veilig werken.

Onze passie zorgt ervoor dat wij altijd op zoek gaan naar de beste, kwalitatieve en duurzame producten om aan onze klanten aan te bieden. Wij geloven erin dat de merken bedrijfskleding die wij verkopen niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel en veilig.

Bij Orsel Bedrijfskleding staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak en onze uitstekende service. Wij zijn altijd bereid om u te helpen bij het vinden van de juiste kleding of reinigingsproducten voor uw bedrijf.

Wij zijn ontzettend trots op onze klanten en op de positieve feedback die wij steeds weer ontvangen. Onze klanten waarderen onze uitgebreide kennis en ons vermogen om altijd het perfecte advies te geven.

Sinds 2011 is het bedrijf omgedoopt tot Orsel Safety Management, bij elkaar hebben wij inmiddels ruim 35 jaar succesvol ervaring in het verkopen van hoogwaardige werkkleding en reinigingsproducten.

Na 10 jaar OSM als eenmansbedrijf te hebben gewerkt was het tijd om ons bedrijf uit te breiden. Dit werd Orsel bedrijfskleding b.v.  Ons is ook om alle professionals te voorzien van de beste outfit. Wij werken o.a. samen met merken New Wave, FHB, en Tricorp die allemaal vergelijkbare kleding en beschermingsmiddelen van de hoogste kwaliteit leveren.

Bescherming in het hoogste segment

Wij leveren door heel Nederland en komen graag bij u langs, zodat u onze bedrijfskleding zelf kunt zien en voelen. Daarnaast bieden wij ook veiligheidsschoenen van merken zoals Safety Jogger en Sparco en van Elten. We importeren ook eigen werkschoenen voor de uitzendbranche. Deze schoenen zijn robuust, functioneel en beschermend in de hoogste en beste kwaliteit volgens de S3 normering. Wil je liever sportieve veiligheidsschoenen met het Red Bull-logo erop? Dat kan ook, deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ons!

Bedrukken

Onze kleding kan direct bedrukt of geborduurd worden met uw logo, voor meer herkenbaarheid. Wilt u werkkleding kopen en/of bedrukken van de beste kwaliteit? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken met hoog kwalitatieve transfers op alle soorten promotionele textiel.  Daarnaast garanderen wij een snelle levering en komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden met voorbeelden,  met u te bespreken.

Contact opnemen

U kunt een bericht achterlaten via het contactformulier, via email info@orsel-bedrijfskleding.nl of ons bellen op 06-13434035 of 06-39122636. Heel graag tot ziens! 


Orsel Bedrijfskleding B.V.

is officiële sponsor van

Voetbalvereniging THEOLE in Tiel

en van 

Oranje Vereniging Oude-Tonge 


KvK :89309855 

BTW :  NL864943222B01

IBAN : NL09RABO0339479523

Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren op 06-13434035 of 06-39122636